Goelen en Gaukema
_DSC0818
Menselijk potentieel in kaart brengen

Een assessment geeft inzicht in de competenties, kwaliteiten en aandachtspunten van potentiƫle nieuwe medewerkers. U krijgt een goed beeld van de inpasbaarheid en kan indien nodig een uitgewerkt inlooptraject organiseren. Een goede aanwerving in het kader van een evenwichtig personeelsbeleid versterkt het team. Een foutieve aanwerving betekent vaak financieel verlies en een negatieve impact op uw organisatie en huidige medewerkers.

Zorgvuldig en degelijk met mensgerichte aanpak

We ontzorgen de opdrachtgever van de praktische kant en nemen de volledige organisatie van een assessment center in handen. U kan rekenen op een correcte communicatie met de kandidaat, met oog voor uw employer brand. Via een uitgebreide analyse, een professionele testbatterij en mensgerichte begeleiding voeren we zorgvuldig een assessment center uit. Na het assessment briefen we over de  capaciteiten en het ontwikkelingspotentieel op maat van uw organisatienoden. Heldere adviezen daar staan we voor. De opdrachtgever ontvangt een gedetailleerde en een zo objectief mogelijke analyse en bijhorend rapport.

Goelen en Gaukema
Onze troeven
  • Onafhankelijke en objectieve analyse steeds in functie van de specifieke behoefte van de organisatie.
  • Een onderbouwde combinatie van diverse opdrachten en oefeningen, telkens vanuit een praktische en wetenschappelijke methodiek.
  • Aandachtspunten helder in beeld, praktisch en concreet advies betreffende aanwervingsbeleid, groeimogelijkheden en ontwikkeling.

Hoe verloopt een assessment bij Goelen & Gaukema?