Goelen en Gaukema
_DSC4706
Waarom

Kritieke functies op CxO-niveau vragen een discrete en doorgedreven aanpak. Een grondige voorbereiding, een professioneel netwerk op niveau, deskundige potentieelinschatting en een intensieve opstartbegeleiding zijn vaak geen sinecure. 

Een functie op dit niveau heeft een noemenswaardige impact op uw organisatie, financiën, medewerkers, leveranciers,... We adviseren sterk om te investeren in een doordachte aanpak. Hierbij ondersteunen we graag met onze uitgebreide expertise en integere begeleiding.

Aanpak

Discreet en met deskundige zorg

De cultuur, noden en processen van de huidige organisatie vormen hierbij ons vertrekpunt. Na een uitgebreide analyse verloopt het verdere proces op een serene en efficiënte manier. Een ervaren consultant benadert discreet en met deskundige zorg potentiële profielen. Onze heldere kijk op een uitgebreid professioneel netwerk en de economische realiteit, zorgt voor een realistische aanpak op maat van uw organisatie. Na deze intensieve screeningsperiode, besteden we ruimschoots aandacht aan de succesvolle integratie binnen de organisatie en bieden we, indien nodig, verdere begeleiding aan.

Onze troeven

  • Exclusieve en realistische aanpak volledig uitgewerkt op maat van de organisatie.
  • Degelijke analyse, rapportering en screening dankzij onze mature en integere aanpak.
  • Uitgebreide kennis van de arbeidsmarkt en de economische markt en een uitgebreid professioneel netwerk.