Goelen en Gaukema
_DSC1230

Waarom?

Ontwikkelen en opleiden van medewerkers getuigt van een toekomstgerichte visie en maakt ondernemingen weerbaar voor uitdagingen van morgen. Thema’s zoals communicatie, sociale vaardigheden, leidinggeven, assertiviteit,… zijn meer dan ooit belangrijk in de huidige werkcontext...Via op maat uitgewerkte opleidingen en coaching trajecten ondersteunen en faciliteren we zowel leidinggevenden als medewerkers bij de dagelijkse uitoefening van hun verantwoordelijkheden.  

Aanpak

Tijdens een eerste rondetafelgesprek luisteren we naar de specifieke noden. Op basis hiervan wordt een onderbouwde opleidingsaanpak opgesteld. Ervaren trainers met psychologische of pedagogische HR achtergrond en bewezen ervaring in deze materie, verzorgen onze opleidingen.

In het DNA van onze organisatie alsook bijhorende aanpak ligt een bedrijfspsychologische en klinisch psychologische grondslag. Analoog hieraan is ons kader i.v.m. opleidingen gestoeld op diverse wetenschappelijk onderbouwde modellen, veelal uit de sociale en motivatie psychologie en groepsdynamica. Verder bouwen we ook verder op algemene onderzoeken en inzichten uit de arbeidspsychologie.

Troeven
  • Hedendaagse pedagogische technieken en concrete voorbeelden.
  • Op een menselijke, krachtige en hartelijke manier.
  • Focus op praktische toepasbaarheid.